Ontdek je Passie!

visionboard

- Ben je op zoek naar je passie?
- Sta jij op een keerpunt in je leven?
- Is je relatie geëindigd of wil je op een andere manier in het leven staan?
- Ben je niet tevreden meer met hoe je leven nu is? Of wil je gewoon kijken of er nog meer is in het leven dan je nu al hebt?

We gaan in deze workshop een moodboard maken van jouw (toekomstige) leven. Wat zou jij graag willen, welke richting wil jij verkennen, welke uitstraling zou je graag willen hebben? Veel vragen en je gaat ze allemaal verkennen tijdens de workshop. Aan het eind van de workshop ga je naar huis met een moodboard waarop jij thema's, suggesties, dromen en kenmerken voor jezelf hebt verzameld. Dit moodboard kan een basis zijn om zelf je nieuwe leven vorm te gaan geven en door het zichtbaar in je huis neer te zetten wordt je steeds weer herinnerd aan wat jouw wensen en dromen zijn en hoe je die kunt bereiken.

Zin om mee te doen? Geef je dan op voor deze creatieve en inspirerende workshop. Dat kan alleen of met anderen.
Lijkt het je leuk om deze workshop met een groep te doen? Bijvoorbeeld met vriendinnen/vrienden, collega's, als bedrijfsuitje of anderszins. Neem dan contact op met mij om een afspraak te plannen.

Praktische informatie:

Aantal bijeenkomsten: 1 bijeenkomst van 2,5 uur, tijdstip in overleg

Individueel of in een groep (maximum aantal deelnemers: 8 per groep)

Kosten: € 45,- per persoon (incl. materiaal, koffie, thee en wat lekkers)

Wil je met een grotere groep of wil je een bijeenkomst op locatie dan is dit natuurlijk mogelijk, neem hiervoor contact op via mail of telefoon.

Reacties van eerdere deelnemers:

'Samen met mijn vriendin die ook gescheiden is, heb ik deze workshop gedaan. Het leuke was dat ik alles wat ik zo af en toe in mijn hoofd had bedacht nu vorm kon geven. Daardoor heb ik meer zicht gekregen op wat ik met mijn toekomst wil. Dank je wel voor deze speelse en creatieve workshop!'