Jongeren

"Ik ben gewoon naar voetbal gegaan, dat vond ik fijn"

 

Jongeren en rouw

Je staat midden in het leven en dan verandert er van alles thuis omdat er iemand is overleden. Ineens is niets meer hetzelfde. Je bent verdrietig of boos maar je wil ook gewoon iets met je vrienden doen. Dat is heel normaal.

Misschien denk je dat je de enige bent die dit meemaakt en zich rot voelt maar dat is niet zo. Er zijn veel meer jongeren die dit meemaken. Vaak kun je er wel over praten met je vader of moeder of met je vrienden of een leraar. Maar soms werkt dat niet of wil je dat niet en heb je niemand waarmee je kunt praten, dan kun je je heel rot voelen.

Als je je erg rot blijft voelen of als je nergens meer zin in hebt, dan is het fijn om naar iemand toe te gaan die je kan helpen om je weer wat prettiger te voelen.

 

Wat doen we?

We praten, we maken iets waar je herinneringen in kunt bewaren, tekenen, schrijven of doen een spel en praten dan samen over wat er gebeurd is en hoe dat voor jou is.

Natuurlijk hou ik alles geheim wat je mij vertelt dus je kunt je vrij voelen om te vertellen over de leuke én niet-leuke dingen.

 

Maak hier een afspraak