Over Anke de Jong

VIDM vierkantVoor je met Virtus Praktijk in zee gaat, wil je natuurlijk weten met wie je te maken hebt. Zeker bij kwetsbare thema's.

Ik ben Anke de Jong-Koelé, ik woon in Zeist en ben sinds 2009 werkzaam in mijn praktijk voor Counseling en Coaching. Ik ben getrouwd en heb twee volwassen kinderen. Mijn vrije tijd vul ik met lezen, schilderen en zingen. Tevens ben ik vrijwilliger op veel fronten.

Waarom zou je kiezen voor begeleiding door mij?

Foto praktijkruimteAls ervaringsdeskundige én professional weet ik welke impact verlies kan hebben. Daarnaast heb ik ruime ervaring in het begeleiden, coachen en trainen van mensen bij algemene levensvragen, loopbaanvragen en zingeving.
Mijn aanpak is afgestemd op de persoon die voor me zit en ik heb aandacht voor het (verlies)verhaal in al zijn facetten. Mensen omschrijven mij als een warm persoon, met aandacht voor de ander en zonder oordeel.
Naast volwassenen richt ik mij ook op kinderen en jongeren.

Mijn drijfveren

Interesse in het levensverhaal van mensen. Stilstaan bij zingevingsvragen, werkgerelateerde situaties en vragen rondom de levensloop. Ik loop als het ware een stuk met je mee door het onbekende landschap van jouw leven en/of rouw. Zelf heb ik ervaren dat de begeleiding die ik kreeg bij mijn levensvragen en eigen verliessituaties (o.a. door overlijden en chronische ziekte), mij geholpen heeft de draad van het leven weer op te pakken.

 

Wil je ook automatisch op de hoogte blijven van nieuws en informatie van Virtus Praktijk? Abonneer je dan hier op de nieuwsbrief van Virtus Praktijk.