Schrijven rondom Rouw

holzfigur 980784 640Schrijven over je rouwproces heeft een helende werking en geeft je de gelegenheid om te reflecteren op wat je geschreven hebt. Ook kun je anderen, als je dat tenminste wilt, deelgenoot maken van wat je bezig houdt en waar jij staat in je rouwproces. Maar hoe begin je en wat en hoe ga je schrijven? Wil je alleen voor jezelf schrijven of mogen anderen het ook lezen? Wat komt er allemaal boven tijdens het schrijven en hoe ga je daarmee om? Tips en creatieve manieren hiervoor krijg je in de workshop Schrijven rondom Rouw.

 

Praktische informatie:

De workshop staat open voor iedereen die ooit een rouwproces heeft meegemaakt (kort geleden of al langer geleden). Schrijfervaring is niet nodig.

Tijd: overdag van 10-12 uur of 's avonds van 20-22 uur

Kosten: €75,00 per persoon voor 4 bijeenkomsten (incl. koffie, thee en materiaal). Maximum aantal deelnemers: 4 personen (in verband met de vaak zeer persoonlijke verhalen kies ik voor een kleine groep)

Wil je liever de lessen via de mail ontvangen en individueel schrijven? Dat kan ook, je ontvangt dan elke week een les in je mailbox.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Reacties van eerdere deelnemers:

'Ik ben niet zo'n prater maar mijn gevoelens en emoties kon ik wel kwijt op papier. Door de verschillende schrijfvormen die aangeboden werden kon ik mijn eigen vorm kiezen. De ene keer was dat een gedicht, de andere keer een verhaal. Het heeft me erg geholpen in mijn rouwproces na het overlijden van mijn dochter'