Schrijfreis in de 40-dagentijd

kalender

Ruimte scheppen voor bezinning. Tijd nemen om de focus te leggen op wat er echt toe doet voor jou. Ruimte maken voor een nieuw begin. De vastentijd is een tijd van bezinning en inkeer. Traditioneel wordt vlak voor de vastentijd carnaval gevierd. Tijdens carnaval kunnen we onszelf vermommen, verkleden en even iemand anders zijn of loskomen van alles wat moet. De tijd erna staat bekend als de vastentijd, een tijd van 40 dagen, van Aswoensdag tot Pasen. Van oudsher een tijd van vasten en bezinning in de christelijke kerk. Ook als je niet bekend bent met de christelijke traditie, sluit deze workshop aan bij de wens van bezinning op je leven. Het biedt een schrijfreis door verschillende thema's van het leven en laat je even stil staan bij jouw leven. 40 dagen lang krijg je schrijfopdrachten en oefeningen waarmee je naar binnen keert, leert over jezelf en wat er om je heen is en krijg je oefeningen die je aan het denken zetten.

Je krijgt 1x per week een mail met de opdrachten voor de dagen in die week. Je kunt schrijven op een tijd die jou schikt en je schrijft puur voor jezelf. Lukt het je niet om elke dag te schrijven? Geen nood, ook na de 40 dagen-tijd kun je met de schrijfoefeningen verder. Het is jouw innerlijke schrijfreis van bezinning en inspiratie!

Praktische informatie

De kosten voor deze schrijfreis zijn € 65,- (inclusief 21% BTW)

In 2020 start de schrijfreis in de 40-dagentijd op 26 februari (Aswoensdag) en loopt tot 12 april 2020 (1e Paasdag).

Wil je meedoen? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.