Helend Schrijven

"Ik dacht dat ik niet kon schrijven maar ik ben het toch gaan doen. Door te gaan schrijven ben ik dichter bij mezelf gekomen. Dat heeft me geholpen om met mijn ziekte en de pijn om te gaan."

 dagboek klein

Schrijven is helend en geeft inzicht.

Als je (chronisch) ziek bent, vastloopt door pijn of vermoeidheid, of een rouwproces doormaakt kan het goed zijn om van je af te schrijven. Als pijn, vermoeidheid en verdriet op de voorgrond staan, zul je in eerste instantie alleen maar negatieve dingen kunnen verzinnen. Boosheid, verdriet, frustratie. Prima, schrijf lekker al het negatieve van je af, dat kan opluchten en soms heb je dat gewoon even nodig.

Gerichte schrijfoefeningen kunnen daarna ook helpen om weer positieve gedachten te krijgen. Het kan je helpen om te ordenen wat er allemaal is, om inzicht te krijgen in hoe dingen bij jou werken en om zicht te krijgen op wat je wilt.
Je hoeft geen schrijver te zijn of goed te kunnen schrijven, de opdrachten zijn simpel en niet moeilijk, ook jij kan het!

Praktische informatie

Je krijgt de schrijfoefeningen (3 lessen) in je mailbox. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je daarna nog een afspraak maken om verder te praten dan krijg je een speciaal kortingsaanbod op de uurprijs ter waarde van 20%.

Kosten Helend Schrijven: € 65,00 (incl. 21% btw)