Over Anke de Jong

 DSC9549

Voor je met Virtus Praktijk in zee gaat, wil je natuurlijk weten met wie je te maken hebt. Zeker bij zo'n kwetsbaar thema als verlies.

Ik ben Anke de Jong-Koelé, ik woon in Zeist en ben sinds 2009 werkzaam in mijn praktijk en ben registertherapeut BCZ® Rouw- en Verliesbegeleiding.

Ik ben getrouwd en heb twee volwassen kinderen. Mijn vrije tijd vul ik met lezen, schilderen en zingen. Tevens ben ik vrijwilliger op veel fronten, o.a. als bestuurslid bij de Stichting Broederziel, deze stichting vraagt aandacht voor rouw van mensen die een broer of zus verloren hebben.

 

Waarom zou je kiezen voor begeleiding door mij?

Als ervaringsdeskundige en professional weet ik welke impact verlies kan hebben.

Als professional heb ik ruime ervaring in het begeleiden, coachen en trainen van mensen.
Naast volwassenen richt ik mij specifiek op kinderen en jongeren én hun gezin.
Mijn aanpak is afgestemd op de persoon die voor me zit en ik heb aandacht voor het verliesverhaal in al zijn facetten. Mensen omschrijven mij als een warm persoon, met aandacht voor de ander en zonder oordeel.

 

Mijn drijfveren

Interesse in het levensverhaal van mensen. Ik loop als het ware een stuk met je mee door het onbekende landschap van rouw.

Zelf heb ik ervaren dat begeleiding bij mijn verliessituaties (o.a. door overlijden en chronische ziekte) mij geholpen heeft de draad van het leven weer op te pakken.

Ik vindhet heel belangrijk kinderen en jongeren een stem te geven in hoe zij het verlies beleven en hoe zij met het rouwproces om willen gaan.

 

Virtus Praktijk is ook aangesloten bij:

 

logo CoachConfetti  Een groep coaches en counsellors en trainers die samenwerkt om coaching en counselling laagdrempelig beschikbaar te stellen voor wie daar behoefte aan heeft 
 logo IQJobcoaches  Jobcoaching voor chronisch zieken en mensen met met een lichamelijke of mentale beperking