Virtus Praktijk Counseling en Coaching

"Ik sta op een kruispunt in mijn leven, ik weet niet zo goed welke keuzes ik moet maken"

"Ik moet mijn verwachtingen bijstellen, dat vind ik moeilijk"

"Ik denk soms dat het verdriet nooit mee overgaat..."

"Ja, ik leef nog en daar ben ik blij mee, maar toch stond mijn leven op zijn kop na de kanker. Ik heb nu weer geleerd hoe ik zin aan mijn leven kan geven. Ik heb maar beperkte energie, maar ik heb bij jou geleerd hoe ik mijn activiteiten kan doseren en toch actief kan zijn"

 

Herken je iets in bovenstaande uitspraken?

Vraag jij je wel eens af hoe je verder wil en wat je echt wilt? Hoe je met je verlieservaring om kunt gaan? Wat belangrijk voor jou is in het leven en hoe je de balans in je leven bewaart?

Iedereen maakt in zijn of haar leven situaties mee waardoor je op een kruispunt in je leven bent beland. Dat kunnen situaties van verlies zijn, bijvoorbeeld door ziekte of na een overlijden, maar het kunnen ook situaties zijn waarbij je vrijwillig of onvrijwillig keuzes gaat maken, zonder dat je weet hoe je keuze zal uitpakken.
Soms weet je zelf niet zo goed hoe je het moet aanpakken, of je loopt vast in de verwerking van verlies of het behouden van balans in je leven. Persoonlijke begeleiding kan dan een uitkomst zijn. In de begeleiding krijg je zicht op hoe je door je levenservaringen gevormd bent, leer je patronen en valkuilen herkennen, krijg je inzicht in hoe verliesverwerking vorm krijgt en krijg je inzicht in wensen en verlangens en leer je ze te vertalen naar concrete stappen.

Ik werk niet volgens een vast concept maar stem af op de persoon die voor mij zit. In de begeleiding maak ik gebruik van diverse materialen en methoden van werken. Zo kan ik maatwerk leveren voor jouw/uw vraag.

Ik voel me opgelucht dat ik de stap heb genomen en had het veel eerder moeten doen’
Dit is een veelgehoorde uitspraak van mijn klanten. Durf jij het ook aan?

Maak je keuze

Kies uit het menu welke vorm van begeleiding voor jou passend is. Er is begeleiding mogelijk voor kinderen, jongeren en volwassenen. Begeleiding kan in mijn praktijkruimte maar ook buiten in de natuur in de vorm van wandelgesprekken.

Virtus Praktijk voor Rouw- en Verliesbegeleiding is gevestigd in Zeist en biedt diensten aan in de regio Zeist en omgeving, Utrechtse Heuvelrug en Utrecht. Voor overige regio’s kun je contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, ik wil graag een afspraak maken

 

Wil je ook automatisch op de hoogte blijven van nieuws en informatie van Virtus Praktijk? Abonneer je dan op "De Levensboom" het Nieuws- en Informatieblad van Virtus Praktijk.


' Verdriet en geluk horen bij elkaar: rouw is de achterkant van liefde'